Kilus klausimams

teiraukitės tel. +37068335700

arba rašykite mums info@stil.lt

 

Privatumo politika

Privatumo politika

1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja MB „Stilingas“ elektroninės parduotuvės www.stil.lt (toliau – „Pardavėjas“) ir Pirkėjo asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

1.2. Jūsų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

1.3. Pardavėjas įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS

2.1. Registruodamasis Pirkėjas privalo pateikti išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Pirkėjas pateikia netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, Pardavėjas turi teisę anuliuoti Pirkėjo užsakymą. Jeigu dėl netikslios, melagingos ar klaidinančios informacijos Pardavėjas patirtų nuostolių, Pardavėjas, LR įstatymų nustatyta tvarka, gali pareikalauti Pirkėjo kompensuoti patirtas išlaidas. Pardavėjas pripažįsta ir gerbia kiekvieno asmens, kuris lankosi e-parduotuvėje, teisę į privatumą. Pirkėjo asmens duomenys ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija renkama ir tvarkoma tam, kad:
- apdoroti Pirkėjo užsakymus;
- išrašyti finansinius dokumentus;
- išspręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu.
Tvarkydamas ir saugodamas Pirkėjo asmens duomenis, Pardavėjas įgyvendina organizacines ir technines priemones, užtikrinančias asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo tretiesiems asmenims ar kitų neteisėtų veiksmų.
2.2. Pardavėjas duomenis, nesusijusius su Pirkėjo asmens duomenimis, pvz., duomenis apie įsigytas prekes, gali naudoti statistiniais tikslais.

3. ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS

Pardavėjas pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims tik šio dokumento 2.2 punkto tikslams įgyvendinti. Pardavėjas neperduoda Pirkėjo asmens duomenų trečiosioms šalims, negavusi Pirkėjo atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatyta tvarka.

4. ASMENS DUOMENŲ PAKEITIMAS IR ATNAUJINIMAS

Pirkėjas turi teisę keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

5. INFORMACIJOS AR PRETENZIJOS PERDAVIMAS

Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu info@stil.ltarba paštu. Atsakymą Pardavėjas pateikia tokia forma, kuria gavo pranešimą ar pretenziją arba savo nuožiūra.

6. ASMENS DUOMENŲ TVARKYMAS

Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikė registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šia privatumo politika.

7. PRIVATUMO POLITIKOS KEITIMAS

7.1. MB „Stilingas“ turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką, apie tai pranešdama e-parduotuvėje bei nurodytu el. paštu.
7.2. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo  dienos, t.y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami e-parduotuvės sistemoje.
7.3. Jeigu Pirkėjas nesutinka su nauja Privatumo politikos redakcija, jis turi teisę jos atsisakyti raštu (el. paštu info@stil.lt) su sąlyga, kad Pirkėjas praranda teisę naudotis e-parduotuvės paslaugomis.
7.4. Jei po privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Pirkėjas naudojasi e-parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kas jis sutinka su nauja Privatumo politikos redakcija.

8. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

8.1. Šioms privatumo sąlygoms yra taikoma LR teisė

8.2. Visi nesutarimai dėl šių taisyklių vykdymo, yra sprendžaimi derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami LR įstatymų nustatyta tvarka.

 

 

 

 

 

Pristatymas į taškus

DPD Pickup siuntų taškai

Siuntos Lietuvoje


DPD - Patikimas siuntų pristatymo partneris Lietuvoje į DPD Pickup siuntų taškus prekes pristato jau sekančią darbo dieną.

Užsakymai, gauti iki 12.00 val. yra vykdomi tą pačią darbo dieną. Jei prekę turime sandėlyje, ją pristatysime jau sekančią darbo dieną. Atskirais atvejais prekių pristatymo terminas gali skirtis. Užsakomos iš užsienio šalių prekių pristatymo terminas kartais gali užtrukti iki 15 darbo dienų. Esant daugiau klausimų apie pristatymą prašome kreiptis telefonu +37068335700.


 

Konfidencialus pristatymas

×

Konfidencialus pristatymas

LP Express terminalai

Siuntos į LP Express terminalą


Patogus, patikimas ir konfidencialumą garantuojantis pristatymo būdas leis atsiimti siuntą Jums patogiu metu. Pasirinkę tokį pristatymo būdą - prekę esančią sandėlyje išssiūsime į terminalą tą pačią darbo dieną. Kodą siuntai atsiimti gausite SMS žinute ir el.paštu - tai paprasta ir patugu Jums. Pirkinys terminale laukia atsiėmimo 3 dienas nuo pristatymo į jį dienos. Daugiau informacijos apie pristatymą į terminalą teiraukitės telefonu +37068335700.

Suraskite artimiausią terminalą


 

Saugus ir patikimas apsipirkimas

×

Saugus ir patikimas apsipirkimas

Apsipirkite saugiai


Saugų apsipirkimą internetinėje parduotuvėje www.stil.l užtikrina vienas žymiausių pasaulyje saugaus ryšio SSL (angl. Secure Socket Layer) sertifikatas, kurį suteikė tarptautinis elektroninio parašo sertifikavimo centras "GeoTrust". Naudojant SSL sertifikatą, informacija, siunčiama tarp Jūsų naršyklės ir www.stil.lt serverio, yra šifruojama, todėl informacija tampa saugi ir nepasiekiama tretiesiems asmenims.

 

Įsitikinkite, kad naršote saugiame puslapyje

 

Internetinio puslapio, apsaugoto SSL sertifikatu, adreso įvedimo juostos kairėje pateikiamas ženkliukas (vaizduojama geltona, pilka ar žalia spyna, priklausomai nuo naudojamos naršyklės), patvirtinantis puslapio saugumą. Internetinėje parduotuvėje www.stil.lt, SSL sertifikatu apsaugoti visi svetainės puslapiai. Sertifikato detales rasite jį paspaudę.

 

stil.lt nekaupia prisijungimo prie mokėjimo sistemų duomenų

 

Internetinės parduotuvės www.stil.lt pirkėjai prisijungimo prie elektroninės bankininkystės ar elektroninių mokėjimų sistemų duomenis įveda bankų puslapiuose, todėl www.stil.lt ši informacija neprieinama.

 

 

Pinigų grąžinimo garantija

×

Pinigų grąžinimo garantija

Jei prekė Jums netiko arba nepatiko, Jūs bet kada galite ją grąžinti, o mes įsipareigojame grąžinti Jum sumokėtus pinigus už prekę. Laisvoje pinigų grąžinimo formoje būtinai nurodykite užsakymo numerį, pirktos prekės pavadinimą, pirkėjo vardą bei pavardę, pirkėjo sąskaitą, į kurią grąžinti pinigus. Prekės grąžinimo terminas - 7 d.d. nuo prekės įsigyjimo arba pristatymo Jums dienos. Pagrindinės grąžintinos sąlygos - prekės neturi būti naudotos ir turi atitikti pirminę prekinę išvaizdą, negali būti pažeistos pakuotės, antraeilės pakavimo priemonės, etiketės, taip pat prekės turi turėti pirkimo dokumentus. Kviečiame atkreipti dėmesį į negrąžintinų daiktų sąrašą. Daugiau apie prekių grąžinimą http://stil.lt/pristatymas-grazinimas

 

 

Prekių grąžinimas

×

Atsiimkite siuntą taške

Dpd PickUp siuntų taškai

DPD Pickup siuntų taškas - tai patogi siuntų atsiėmimo vieta Jums patogiu laiku.

Turimas prekes sandėlyje į DPD Pickup taškus pristatome sekančią darbo dieną. Užsakomoms iš užsienio šalių prekėms pristatymo terminas gali užtrukti iki 15 darbo dienų. Esant daugiau klausimų apie pristatymą prašome kreiptis telefonu +37068335700

 

Detalūs visų Pickup siuntų taškų adresai čia


 

Atsiimkite siuntą paštomate

×

Atsiimkite siuntą paštomate

LP Express paštomatai

LP Express 24 terminalai - tai patogi siuntos atsiėmimo vieta bet kuriuo paros metu.

Turimas sandėlyje prekes į LP Express 24 terminalą pristatome sekančią darbo dieną. Užsakomoms iš užsienio šalių prekėms pristatymo terminas gali užtrukti iki 15 darbo dienų. Esant daugiau klausimų apie pristatymą prašome kreiptis telefonu +37068335700

 

Datalūs visų LP Express 24 taškų adresai čia


 

Pristatysime siuntą į namus

×

Pristatysime siuntą į namus

DPD kurjeriai

DPD kurjeriai visoje šalyje greitai pristatys siuntą Jūsų nurodytu adresu.

Turimas sandėlyje prekes  DPD kurjeris pristatys sekančią darbo dieną. Užsakomoms iš užsienio šalių prekėms pristatymo terminas gali užtrukti iki 15 darbo dienų. Esant daugiau klausimų apie pristatymą prašome kreiptis telefonu +37068335700



 

×